Taipalsaari Rando

2020 luku starttasi etelä- Suomen osalta todella surkealla lumimäärällä. Samaan aikaan pohjoisessa nautittiin ennätyslumista.
Ensimmäisen kerran pääsi luonnon lumelle yrittämään laskemista vasta tammikuun viimesinä päivinä. Tuosta seurasi kaksi viikkoa laskumahdollisuutta noin 15-20cm lumessa kiviä väistellen. Tuon jälkeen sekin vähä suli pois eikä tullut takasin.Ensimmäinen kerta ikinä vapaalaskusuksilla tamppaamattomalla lumella. Mäen jyrkkyys Hotelli Saimaanrannan hylätyssä rinteessä ei juuri päätä huimaa. Tosin nyt hiukan tuntui että huimasi.

Kuinka kääntää suuntaa tai pysähtyä pehmeällä? Kaikki aivoista ”lihaksiin” menevä data oli kuin pois pyyhitty. Kaikki oli uutta. Laskuasentoa olin sentään kerennyt käydä totuttelemassa tampatussa rinteessä. Pannuja ei tullut, tosin ei varsinaisia kurvejakaan. Suoraa tikuttamista alas. Ainakin skinnaamista pääsi harjottelemaan menestyksekkäästi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s