Kattoluukun asennus

Ilmanvaihto on alkanu tuntua puutteelliselta kattokorokkeen asennuksen jälkeen. Ilma pääsee lämpiämään kuupan alla välikatossa todella paljon ja se ei sieltä pääse juurikaan mitään kautta pois, jos ei pääse tuulettamaan kunnolla ovet ja ikkunat levällään.

Siispä sopivaa kattoluukkua hankkimaan!

Luukuksi valikoitui Fiamma 50x50cm Crystal.

Sattui taas tylsä päivystysviikonloppu töitten puolesta ja ajattelin käyttää ajan hyväksi ja asentaa luukun paikalleen juhannukseksi.

Mittailuja tehty ja tulevan aukon kulmiin porattu reiät.

Apuviivoja katolle reikien väliin ja varmistus mittaukset niille.

Suht symmetrinen reikä tuli äkkiä silmällä katottuna tarpeeksi kaukaa. Lasikuitu pölly paljaalla nahalla aiheutti myöhemmin melkosen syyhyn. Tämä oli tiiossa, mutta helteet tuntuu sen verta tuskalta ettei vielä tuossa kohtaa kiinnostanu.

Testisovitus, keskelle kohdistus ja keskikohdan merkkaaminen teipeillä myöhempää liimaamista varten. Samalla veistelin finnfoamista valmiiksi tukipalikat sisähelman alle.

Butyyli oli suosituksena luukun tiivistykseksi. Ei löytyny tuubin tuubia koko kaupungista. Starkista löytyi joku Sian tuote joka käy vähän joka paikkaan ja oli 30% joustavuuskin. Hintaa tuubilla tosin tuplat 710 butyyliin verraten, mutta sillä mentiin nyt.

Ja lopussa koko roska kasassa hyttys ja pimennysverho palikan kanssa. Hyttysverkko on jotenki todella jäykkä vetää ja jää osittain jumiinki. Pitää tutkia tuota vielä jos kehys jäi vaikka kieroon tms. Pimennysverho gutaa kyllä hyvin.

Jatkossa saa piereskellä entistä vapaammin!
Happea kyllä riittää.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s